Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Restoring.....please wait

Σας έλειψα;;; Πείτε όχι άμα σας βαστάει... Εδώ μιλάμε για πόλεμο! Μέχρι email της μορφής "ojdeinaikafros@gmail.com" βγήκε.... Μιλάμε για μεγάλη λατρεία (not). Τεσπά...


Αναφέρω επιγραμματικά τα νέα μου:

  1. Πριν φύγω για διακοπές με τράκαραν με εξαιρετικό στυλ και κατέστρεψαν το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό μου!Το πήρα ψύχραιμα και συνέχισα τη ζωή μου...το αμάξι δεν το έχω πάρει ακόμη! Τρώω μακαρόνια πιο συχνά απλώς και το ξεχνάω...
  2. (δύο)Οι διακοπές ήταν ένα όνειρο! Τέλειο μέρος, τέλεια παρέα, τέλειες γυναίκες, τέλειο φαί! Φράγκο δεν έμεινε! Highlight των ημερών η Πρέβεζα το βράδυ και η μεγάλη επιτυχία μου ως δημοσιογράφος του Star! Συγνώμη από όσους πήρα συνέντευξη και νομίζουν ότι θα βγουν στο γυαλί (ψωνάρες!).
  3. Καλύτερη ατάκα (Alex) για μια σχέση που δίνεις πολλά αλλά τελικά δεν..... αν και το ψιλοήξερες: "είναι σαν να έχεις ταχυδρομήσει τα @@ σου και περιμένεις να τα πάρεις"
  4. Έπαιξα και πάλι ποδόσφαιρο και μάλιστα σε νέα θέση! Έκανα το σημαιάκι του κόρνερ....μα καλά πως τρέχουν έτσι οι άλλοι;;;, έλεγα. Πρέπει άμεσα να χάσω 5 κιλά (καλό έ;;; )
  5. Έφτιαξα επιτέλους το HTC στο οποίο έιχα βάλει ένα πειρατικό firmware από αποχυμωτή και απορούσα γιατί δε λειτουργεί! Πολύ το χάρηκα!
  6. Προσπάθησα να κάνω αποτοξίνωση από το δύο (2).... τελικά απέτυχα και αποφάσισα να το μάθω σε όλες τις Ιταλίδες του νησιού!
  7. Γλύτωσα φθηνά το ξύλο από Ιταλό (στην έδρα μας ρε φίλε;;; για κάτσε καλά! όχι,όχι μη τσαντίζεσαι....πλάκα έκανα!Ajutoooo...)
  8. Μεγάλη ήττα έφαγα όταν γύρισα στο γραφείο μου, το οποίο είχα κλειδωμένο, και είχα ξεχάσει να δώσω σε κάποιον το γλαστράκι μου να το ποτίζει!Κρίμα το είχα από το 2005...

Θα επιστρέψω φυσικά με όλα τα απρόοπτα και δύο(2) - τρεις σκέψεις που τελευταίως με απασχολούν! Δε λέω καλό χειμώνα φυσικά αφού: α) δε θα είναι καλός, β) (δλδ δύο (2)) το καλοκαίρι έχει μεταφερθεί από μέσα Ιουλίου μέχρι Οκτώβρη και γ) όλο και κάπου θα την κάνουμε πάλι!


Καλή Ανάσταση!

6 σχόλια:

Kostas L.A. είπε...

καλως τον..και καλες-εγιορτεσε!! :P

αντε με το καλο και νεες εξορμησεις!! ;)

bunnysuicides είπε...

μπα ήρθες? έλεγα κι εγώ ποιόν θα δω που παίζει το μάτι μου

περιμένω περισσότερα για τον ιταλό, θα πάμε να τον σπάσουμε. στην έδρα μας ρε φίλε;

Ανώνυμος είπε...

Thelw polu na ma8w poia einai auth h kopela pou ekane to mail auto... 8elw na th gnwrisw... 8elw, se lew, 8elw!!!
8elw na moirastw mazi ths tis empeiries mou me to 8ruliko sou proswpo... kai sto telos... STO TELOS, lew... 8a idrusoume k mia omada autoboh8eias k 8a kalosorizoume k tis upoloipes gunaikes pou kata kapoio tropo empleksan mazi sou eite erwtiko, eite filiko, eite aderfiko k xasan ta muala tous...

WELCOME BACK BRO! :)
MAS ELEIPSES 8a htan psemmata an isxurizomoun to anti8eto!

Ps. o Alekaaaan mia diapistwsh ekane, esy katse na ma8eis an pragmatika isxuei k an 8es/mporeis n allakseis kati!

Σταλαγματιά είπε...

Καλώς μας ηρθες ξανα φίλε,
οι καθημερινές σου τραγωδίες θα ανάψουν πάλι πράσινο;
Welcome Home amigos

Όχι στασου πρέπει να το πω Ισπανικά,
μια βδομαδα ήμουν έπρεπε να είχα μάθει κάτι

bienvenido a casa

Καλά το είπα;
:)))

JD είπε...

@geia soy re kwsta! elpizw na mporesw mesa sto semptemvrh na thn kanw kamia bdomadoula akomi!

@kounele etc se 8elw dynamiko. to mato sou einai entaxei man?

@sista, eides o xasan??? oti na nai re.... liga me ton alekan ton exw upo thn prostasia mou (aka xesmeno)

@anastasia agradable verle!

(i8ela to apo katw tis emfanishs ths barca alla de se prolava...)

Vassilis είπε...

ωχ JD επέστρεψες; και είχα πει ότι θα τη γλιτώναμε :) ελπίζω να μην τσίμπησες όπως οι ψωνάρες στην Πρέβεζα, άντε καλό χειμώνα!