Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Ανεξηγητο

Δουλευω χρονια στον ιδιωτικο τομεα και παρατηρω οτι υπαρχουν καποιες περιεργες μερες (σιγα την παρατηρηση θα μου πεις). Κατι σαν να εχει περιοδο ολη η εταιρια και ο καθενας περναει τη φαση του. Η ελλειψη επικοινωνιας και η υπαρξη τρισμεγιστης κουλαμαρας κυριαρχει. Σημερα , τωρα , ζω κατι αναλογο και θελω να φωναξω σε ολους "ΓΙΑΤΙ ΡΕ;;;" αλλα το ηθος και οι αρχες μου (λεμε τωρα) δε μου το επιτρεπουν. Στη καταδικη αυτη ερχεται παντα και ενας εξωτερικος συνεργατης ή συμβουλος που εχει σκοπο να σε αποτελειωσει.... Ενω το καθηκον του (μεταφραζομενο σε πακετα απο 500ευρα) τον καλει επιμονα να κανει τη διαφορα και να αφυπνισει το συνολο , αυτος πρωτοτυπει! Με το που παταει το ποδι του τον πιανει η περιοδος και αυτον... Ζει τον ιδιο υπνο με τους μισους και τα ιδια νευρα με τους αλλους μισους. Αντιδρα σαν να ηταν χρονια μεσα στη δουλεια και κανει τα ιδια λαθη , μιλαει για τα ιδια θεματα με τον ιδιο τροπο και ανατροφοδοτεί το περιβαλλον με τα ιδια!!!

Δεν παει αλλο λεμε - κατι πρεπει να κανουμε! Παντα οταν ξεκινας τοσο δυναμικα δεν κανεις τιποτα... Δυστυχως! Προσπαθεις να φανεις δημιουργικος αλλα ολοι ειναι σε κατασταση ardan και καθυστερουν τα παντα.

Ακομη και η τεχνολογια με εναν παραξενο μεταφυσικο τροπο δηλωνει την αρνησή της. PC κολλανε - ο αυτοματος πωλητης δεν δινει καφε και ο server βρισκει την ωρα να μας θυμισει οτι επρεπε να ειναι λιγο πιο ακριβος...

Περνας 3 σταδια:

  1. θα τα καταφερω
  2. θα τα καταφερω ρε π**στηδες!!!
  3. το γ@μησαμε και ψοφησε
Οσο κυνικο και αν ειναι αυτο ειναι αληθεια!

Ευτυχως η αναγκη για επικοινωνια δεν ειναι μονο δικο μας κουσουρι. Ενας ακομη συναδελφος την παλευει και δεν εχει καψει ολα τα εγκεφαλικα του κυτταρα. Δηλωνει με αναστεναγμο και λιγο χιουμορ :
"Πρεπει να ειμαστε η πιο αστεια επιχειρηση στην Ελλαδα - Οποιος δε γελαει μαζι μας πρεπει να τον προσλαβουμε".

Αναβουμε το τσιγαρο και μεχρι να καταληξει στο τασακι ολα εχουν φτιαξει....

Γαμημενη νικοτινη!


Δεν υπάρχουν σχόλια: