Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

2009, έτος αλλαγής

Χρόνια σου Πολλά επισκέπτη! Καλή Χρονιά με Υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν. Δηλαδή λεφτά,επιτυχία,χαρά τα έχεις ήδη στο τσεπάκι. Και όμως...ακόμη κάτι ανικανοποίητο υπάρχει μέσα σου.Γιατί;

Μήπως επειδή όλα αυτά τα έχεις ξαναδεί; Όχι μη σε πιάνει πανικός,φέτος θα είναι καλύτερα. Το λένε όλες οι προβλέψεις... Αρκεί να βάλεις ένα στόχο. Εγώ είπα το 2008 να κόψω το τσιγάρο. Δεν το έκοψα αλλά δεν πειράζει είχα κάτι να κυνηγάω και να με κυνηγά(ει). Ήταν ωραία, εκτός από το ότι το είχα πει σε μερικούς φίλους (που επίσης καπνίζουν) και κάθε φορά που το άναβα με κοιτούσαν υποτιμητικά και έλεγαν τις κλισέ ηλίθιες ατάκες... (-Από τα κομμένα;;; ).

Είχα όμως ένα στόχο, είχα και τις τύψεις που ως σωστός Έλληνας πρέπει να έχεις κάθε μέρα. Γιατί πήγες το αμάξι για service και τώρα επειδή βαριέσαι ή ξύπνησες αργότερα το πας με πρώτη από το χειρότερο δρόμο της περιοχής σου, αυτόν με τις 2009 λακούβες. Γιατί δεν έδωσες ψιλά στον μετανάστη που πουλάει μπανάνες 13/12 μήνες του χρόνου στο φανάρι! Γιατί πήρες δώρα την τελευταία Κυριακή και ενώ ήξερες ότι ήταν μαλακίες, είπες ότι τα έψαξες πολύ και για τον κάθε έναν ξεχωριστά (και εσύ άθλιε που έστειλες άλλον,είσαι στην ίδια και χειρότερη κατηγορία).

Με όλα αυτά αποφάσισα ότι και για το 2009 πρέπει να βάλω ένα στόχο. Όχι αναγκαστικά δύσκολο ή άπιαστο, απλώς ένα στόχο.

Λέω να κόψω το τσιγάρο φίλοι μου...
(δείχνει αδυναμία χαρακτήρα είπε μια κυρία....)

Δεν υπάρχουν σχόλια: