Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Αγόρασε κι εσύ μια παπαριά!!!

Όλοι έχετε χαζέψει διαφημίσεις τελεμαρκετινγκ! Όποιος πει όχι είναι μεγάλος ψεύτης ή τυφλός.
Τις προάλλες έπαθα σοκ!Ok, είχα δει το μηχανάκι που το φοράς στη μέση σου και σου στέλνει ρεύματα,emails το 100 και λοιπά... Έχω δει τη σιδεριά που σε βοηθά να κάνεις κοιλιακούς πιο άνετα γιατί τελικά την τραβάς με τα χέρια (άρα γυμνάζεις τα χέρια σου). Ξέρω για το ορθοπεδικό σύστημα που το καβαλάς και σε γυρίζει ανάποδα και καλά ισώνει η μέση σου και πιάνει καλύτερα το Mega και η Et1 που εκπέμπουν ακόμη σε VHF... Έχω δει το σύστημα που σου ανοίγει πολύ τα πόδια και τραβάς και κάτι μοχλούς με τα χέρια (και άμα σε βγάλει κανείς φωτό προφίλ θα είσαι σαν το Jordan σε μπάσιμο).

Ε, λοιπόν αυτά δεν πιάνουν μια! Έχει βγεί το ΑΠΟΛΥΤΟ όργανο!

Energym Flexx



Παπάρι σε διάφορα χρώματα για όλα τα γούστα που το κουνάς πέρα δώθε και σε κουνάει και αυτό με τη σειρά του!!! Εκπληκτικό;;;

Θες βρε αδερφέ να κάνεις τον Ζουλού ενώ γυμνάζεσαι;; Τι καλύτερο; Άμα λάχει το πετάς και σε στυλ ακόντιο στο γείτονα που σε βλέπει και κάνει το σταυρό του! Δες και το video και θα το πάρεις σίγουρα!



Anyway σημασία έχει η μέθοδος της πώλησης! Και επειδή σας νοιάζομαι, φτιάχνω μια λίστα με όσα πρέπει να κάνεις για να πουλήσεις:

  • Θάψε τον ανταγωνισμό! Δείξε εικόνες από ατυχήματα σε γυμναστήρια, πόσο δύσκολο είναι να σηκώνεις βάρη, που να βρεις να παρκάρεις κλπ.
  • Ξαναθάψε τον ανταγωνισμό! Δείξε ότι η παθητική γυμναστική δεν είναι το ίδιο καλή και ένας που φορούσε τη σαμπρέλα με το ρεύμα προσπάθησε να κάνει παιδί και του βγήκε ηλεκτροφόρο χέλι!
  • Βάλε μια μπάσα φωνή στο background. Όσο πιο μπάσα τόσο καλύτερα, αν μπορείς να τρομάξεις το κοινό μπορείς να πουλήσεις!
  • Βάλε έναν παρουσιαστή πολύ trendy που χαμογελάει συνέχεια και είναι αρκετά γυμνασμένος. Πρέπει σε όλα τα πλάνα να ενώνει τα χέρια με τα δάχτυλά του και να τα κουνάει πάνω κάτω συνέχεια (βοηθά πριν τα γυρίσματα και τουλάχιστον για 6 ημέρες να φοράει πουκάμισα χωρίς να βγάζει την κρεμάστρα!).
  • Βάλε δίπλα (2πλα) του έναν τύπο που οι πλάτες του είναι από το Village στο Ρέντη μέχρι το Village στο Μαρούσι (μέτρηση ακριβείας όχι αηδίες!). Επίσης πρέπει να έχει τουλάχιστον 36 ή 48 κοιλιακούς και θα λέει συνέχεια ότι από τότε που πήρε το μηχάνημα έγινε έτσι! Δεν έχει πάει ποτέ γυμναστήριο και μέχρι το γάμο του ήταν πλαδαρός και φοροφυγάς!
  • 10 λεπτά ή λιγότερο! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μην ξεχνάς να λες ότι χρειάζεται μόνο 10 λεπτά τη μέρα ή και λιγότερο... Υπάρχουν προϊόντα που έχουν φτάσει ακόμη και τα 3 λεπτά/τέρμινο!
  • Πρέπει όλοι να χαμογελούν! Όλοι ακόμη και το παιδί για τους καφέδες. Αν φανεί κάποιος που δε χαμογελά πρέπει να είναι στα ασπρόμαυρα video θαψίματος του ανταγωνισμού.
  • Κοινό! Μάζεψε τουλάχιστον 50 Τεξανούς βλαχοαμερικάνους που θα δοκιμάσουν Live το προϊόν και θα έχουν 8πλό οργασμό on stage!
  • Πολλές γυμνασμένες γκόμενες μετρίου αναστήματος, ΠΑΝΤΑ με κοτσίδα! Φοράνε μπουστάκι και έχουν όλες στήθος μέτριο προς μεγάλο μια προσφορά των Μαρμάρων Πεντέλης!
  • Φορητότητα! Αν δεν μπαίνει κάτω από το κρεβάτι ΔΕΝ πουλάει φίλε! Δείξε το οπωσδήποτε σε video μην μπερδευτεί κανένας και πάει να το βάλει κάτω από το κρεβάτι όρθιο ή μαζί με ένα ρακούν που έτυχε να έχει δαγκώσει τη μια άκρη του.
  • Ξανά! Δείξε όλα τα παραπάνω από 8 έως 10 φορές και στείλε λουλούδια στην οικογένεια του μοντέρ που πέθανε από τη βαρεμάρα του.
  • Επιστήμη! Κάπου στη μέση πρέπει να βγει ώριμος,ευκατάστατος,γυμνασμένος και γοητευτικός γιατρός με 7 τίτλους τουλάχιστον και 2-3 τελικούς UEFA! Ο γιατρός (συνήθως) θα δείξει χαζά slides και θα πάρει εργαστηριακές μετρήσεις από ξεμπούρδελλο κοριτσάκι και καλά εργαστηριακό προσωπικό!
  • Μεταγλώττιση! Όλα όσα δείξεις πρέπει μετά να τα πεις και στα ελληνικά! Είναι επίσης καλό το προϊόν να γράφεται στα ελληνικά π.χ. μπαϊσεπ χαϊπερσάϊζερ!
  • Αθλητής! Φώναξε έναν αθλητή που θα επιβεβαιώσει πως από τότε που αγόρασε το μηχάνημα έκανε ξανά παγκόσμιο ρεκόρ και πετυχαίνει πάντα το μουσακά.
  • Χαρά! Σε όλα τα οικιακά videos πρέπει όλη η οικογένεια να είναι χαρούμενη, ακόμη και ο σκύλος έχει πάρει ναρκωτικά και κανείς δε δίνει βάση στο ότι η κόρη χαϊδεύει τους κοιλιακούς του μπαμπά και το οιδιπόδειο πάει σύννεφο!
  • Δώρο! Κάνε ένα δώρο! Ένα άλλο επαναστατικό προϊόν πρέπει να συνοδεύει ΔΩΡΕΑΝ το προϊόν σου. Ας πούμε μια εκτινασσόμενη μυγοσκοτώστρα...
  • Εφφέ! Ενώ η γκόμενα φτάνει με το προϊόν το δεξί της πόδι στη μύτη της από την πίσω πλευρά και βάζει το αριστερό στον ώμο της πρέπει η όλη φάση να γίνει με γραφικά όπου θα δείχνεις που ακριβώς θα γυμναστώ και πως στο διάλο στέκομαι! Το ίδιο (ι2) γίνεται και με τον σφίχτερμαν που με το χαμόγελο στα χείλη σφίγγει την πλάτη του και σου θυμίζει κάποια οροσειρά αλλά δεν ξέρεις πιά...
  • Μαρτυρίες! Τουλάχιστον 16 satisfied πελάτες διαφόρων ηλικιών πρέπει να δηλώσουν ότι το προϊόν είναι όντως επαναστατικό και η ζωή τους άλλαξε!
Ψωνίστε άφοβα!

16 σχόλια:

sunnefoula είπε...

να σαι καλά, με έκανες και γέλασα! είχα ξεχάσει πόσο γέλιο έχει το τελεμάρκετινγκ...

(και φυσικά, το ίδιο βίντεο να παίζει 3-4 φορές στα καπάκια...)

bunnysuicides είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
το ένα καλύτερο απ' το άλλο! έχω κάψει άπειρα εγκεφαλικά κύτταρα σε εκπομπές τελεμαρκετιγκ, γαμάτο ποστ!

Unknown είπε...

JD
Συμπατριώτη μου έχω να σου διηγηθώ μια ιστορία δικιά μου.

Βλέπω συνέχεια ένα γνωστό τηλεπωλητή βιβλίων κάθε μέρα πριν 2 χρόνια όταν ακόμα σπούδαζα.
Μου έλεγε αποκαλύψεις, αποκαλύψεις γέλαγα μαζί του όπως γελάω και με τον Πουρουποου στην Αθλητική Κυριακή, δεν ξέρω κάποια στιγμή παραγγέλνω ένα πακέτο βιβλίων.

Μετά απο ένα μήνα ήρθαν τα διάβασα λέγαν κάποια ενδιαφέροντα πράγματα αλλά εντάξει, μην νομίζεις απλά ο τυπάς πουλάει τρέλα.

Με παίρνει προχτές μια τύπισσα τηλέφωνο με μπάσα γυναικεία φωνή(θα έπαιρνα όρκο πως ήταν
τρανσέξουαλ)
μου λέει γειά σου.

Γειά σου τις λέω
Εν το μεταξύ το τηλ έγινε με απόκρυψη.

Σε παίρνω τηλ απο τις Εκδόσεις τάδε.

Μάλιστα λέω ευγενικά.

Διάβασες τα βιβλία σου άρεσαν;

Εντάξει καλά ήταν, δεν γράφαν κάτι τρομερό.

Ωραία βγήκε το νέο πακέτο με 3 ιστορικά βιβλία για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Α ευχαριστώ δεν θέλω.

Μα κάτσε ρε παιδί μου να σου πω.

Δεν γουστάρω για Μέγα Αλέξανδρο.

Έχω και ένα βιβλίο για το Πούτιν.
Μπα δεν με ενδιαφέρει εγώ είμαι με το ΚΚΕ τις λέω.

Μα και ο Πούτιν Κομμουνιστής είναι μου λέει...

Βλέπεις καθόλου τις εκπομπές μας;

Όχι τις έκοψα γιατί λέει ο τηλεπωλητής τα ίδια και τα ίδια.

Κακός αυτός είναι η αλήθεια στην Ελλάδα.
Προτιμώ να ακούω τον Τάκη Τσουκαλά στο extra-3

Ποιός είναι αυτός με ρωτάει απορημένη;

Και τις δίνω την κορυφαία απάντηση
Ο Τάκης (πληθ. οι Τάκεις) είναι ανθρωποειδές πλάσμα το οποίο πρωτοεμφανίστηκε κατά την αρχαιότητα σε live της Άννας Βίσση. Σύμφωνα με άλλους, οι Τάκεις ήταν αποτέλεσμα πειράματος των Ελ, εκεί ίσως να οφείλεται και η ομοιότητα τους με τους ανθρώπους.

Α να χαθείς βλάκα με κάνεις και πλάκα(με βαριο Λ)

Άντε τώρα πρέπει να σε κλέισω

Γιατί δεν σου αρέσει η φωνή μου;

Πρέπει να πάω να αφοδεύσω(κοινώς να χέσω)

Α ωραία να σε πάρω μετά

Όχι γιατί θα κάτσω πολύ ώρα.

Α εντάξει τα λέμε

Αυτη η εμπειρία μου με το τηλεμαρκετινγκ...

Ελπίζω να σου άρεσε, μπορεί να είναι βλακεία αλλά γενικά αυτή είναι η νοοτροπία της tv σήμερα.

naya είπε...

Ειναι ενας συγκεκριμενος γυμναστης ξερω γω,ο οποιος με τρομαζει αφανταστα!Εχει μακρυα μαλλια ξανθα και ειναι απαισιος,δε θυμαμαι ποιο απο ολα διαφημιζει..
Παντως γενικα..αυτα τα τηλεμαρκετιν σε πειθουν ρε παιδι μου!Λενε τοσα πολλα πραγματα που πιστευεις οτι ειναι αληθεια.
Καλησπερες!

Kostas L.A. είπε...

@naya..

εννοεις τον κυριο Tony Little με το GAZELLE FREESTYLE..χαχαχαχα..και πανω που ετοιμαζομουν να πω πως αυτη η διαφημιση παιζει παντα την ωρα που παω για υπνο οποτε ξερω ακριβως οσα κανουν πλεον!!
τελευταια βεβαια ανησυχω γιατι βαζουν εναν αλλο με ενα κοφτη κι οχι το GAZELLE FREESTYLE..:P

@JD

συμφωνω στο εξης : "Αγορασε κι εσυ μια παπαρια,ΜΠΟΡΕΙΣ!!"

Ανώνυμος είπε...

θέλω ένα σε κερασοκόκκινοοοοο :Ρ
και φυσικά...να χωράει κάτω απ' το κρεβάτι μου! χαχαχαχααα

Seirios είπε...

Συμφωνώ απόλυτα! Όποιος ισχυριστεί ότι δεν έχει δει τηλεμάρκετινγκ είναι μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ! Κι φυσικά έχω δει κι εγώ….

… η καλύτερη ώρα να δεις τέτοια προγράμματα είναι σαφώς τα ξημερώματα κατόπιν ανιαρής διασκέδασης! Διότι όποιος δεν έχει χαρεί το «τεπαγιάνκι το βαθύ» δεν έχει ιδέα από τηλεπωλήσεις! Χα χα χα!

ποντίκι είπε...

Μπα θα πω ψέμματα!!!!!
Δεν βλέπω τηλεώραση.... άρα δεν βλέπω τελεμαρκετινγκ...
Με πίστεψες;
Πολύ καλή και πραγματικά για πολλά γέλια η ανάρτησή σου.
Βλέπω μόνο την Λόλα Λάλος.
Αλήθεια λέω.... αντε καλά βλέπω και τον Λάκη Λαζόπουλο ε! και το Ράδιο αρβήλα.
Αυτά.

jacki είπε...

Τέλος.. Με έπεισες.. Θα το πάρω... Έ ρε κορμάρα που θα κάνω λέμε..
Χαχαχαχα.

DRAMA QUEEN είπε...

Χαχαχαχα!
Καλά το videaki είναι άφταστο!

Μου έλεγε ένας φίλος μου που είναι personal trainer (και η δασκάλα μου στο pilates συμφωνεί) πως το 80% από αυτά τα προϊόντα προκαλούν περισσότερουν τραυματισμούς παρά κάνουν καλό.

Το κακό με την γυμναστική είναι πως κανένας δεν σου λέει τα κουσούρια που θα σου μείνουν μετά.
Όσοι κάναν μπάσκετ (και εγώ μέσα) τους έχει μείνει ευαισθησία στα γόνατα (πόσο μάλλον αυτοί που κάνουν jogging ή aerobic, τους λυπάμαι). Το κολύμπι θα σου αφήσει κάτι κράμπες στα πόδια, που ειδικά μετά από βραδιά πάνω σε 7ποντα θα βρίζεις τον προπονητή σου.

Ούτε θέλω να σκέφτομαι τις μακροχρόνιες συνέπειες αυτής της παπαριάς στους δύσμοιρους που την αγόρασαν.

Kika είπε...

xaxa!!! bro gelasame pali!
@paidi tis plateias m'arese pws xeiristikes tin mpaso-fwni mandam(?)
@Drama Queen, auto me ta kousouria xanapesto... basket + kolumbisi= akoma me talaipwrei to gonato k oi uperoxes krabes mou!!!! k mallon 8a me talaipwroun g panta...

abefoua

Aspa είπε...

Η ζωή σας δε θα είναι πλήρης αν δεν αγοράσετε ΚΑΙ αυτό το προϊόν: The WTF Blanket

Vassilis είπε...

JD ούτε ψεύτης ούτε τυφλός είμαι, έχω δει και εγώ διαφημίσεις τελεμαρκετινγκ!
Δες και ένα ειδικό αξεσουάρ, συναφή με τον τίτλο της ανάρτησης :

http://www.gadget-shop.gr/view_product.asp?ItemID=20081005173622&ns=1

JD είπε...

@sunnefoula να εισαι καλα!και να γελας!

@κουνελε ημουν σιγουρος οτι θα με καταλαβεις!

@Πατριδα εισαι πολυ τολμηρος μου εκανες τετοια αγορα!σε θαυμαζω!

@naya καλησπερα και σε εσενα...!το ψωμι του βγαζει ο ανθρωπος,τι να κανει;;; (πουλαει το φοβερο gazzelle)

@kosta μπορω αλλα δεν το εχω κανει...ακομη!

@sista τα κριτηρια αγορας σου με τρομαζουν τελευταιως

@seirios ελα ρε φιλε!τεπαγιανκι και ετσι!!! χρονια ελεγα τεπαγιανκι την ιαπωνικη μηχανη φιλου!!

@Σοφια δε ξερεις τι χανεις!

@jacki, ναι αμα περιμενεις απο αυτο σωθηκες!!

@drama queen βρε εσυ ξερεις πολλα!θες να εισαι κομματι του βιντεο για να πεισεις οτι φταινε τα αλλα και οχι το δικο μας!

@kika να εισαι καλα!!!

@Aspa kai Vassili ---> ypoklinomai apla..!

Lorel είπε...

αααααααχ,τι καλό! δεν θα κοιμηθώ μέχρι να το πάρω!και σ'όλα τα χρώματα βεβαίως βεβαίως για να ταιριάζει μ'όλες τις φόρμες μου!!!
ρε,ποιος τα παίρνει αυτά;
(στην Αμερική έχουν πάρα πολλά κανάλια τελεμαρκετινγκ,όχι πως θέλω να πω κάτι μ'αυτο..........)
:DDD

Σταλαγματιά είπε...

Μου έφτιαξες την διάθεση με τον τρόπου που περιέγραψες όλες αυτές τις Π….
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Έχω δει άπειρα διαφημιστικά με τέτοιες ανοησίες και ειλικρινά αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας που πείθεται και τα αγοράζει.
Υπάρχει;
Μην μου πεις ναι γιατί θα πέσω κάτω : ))))

Καλημέρα !!