Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Ζούδια: ο Δίδυμος (2-2μος)

Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί σοβαρά με τα ζώδια... Κάποια στιγμή μου είπαν ότι είμαι δίδυμος (2-2μος). Χωρίς πολύ ψάξιμο το δέχθηκα, ίσως τότε να άλλαξε η ζωή μου, ίσως όχι...

Το κακό!
Το κακό με το να είσαι δίδυμος(2-2μος) είναι η αντίδραση των αλλωνώνε στο άκουσμα. Εσύ νιώθεις μια χαρά με την πάρτη σου και δεν έχεις κάποια εσωτερική αναζήτηση ,τουλάχιστον μέχρι να σε "μπριζώσει" ο συνομιλιτής. Χαρακτηριστικά:

  • Τι ζώδιο είσαι;
  • Δίδυμος! (2-2μος)
  • Παπαπά, διπρόσωπος, λαμόγιο, μπινές, αναξιόπιστος....
  • Ε;

Προφανώς επειδή είναι το μόνο ζώδιο με το δύο (2) όλοι ζηλέυουν! Δεν έχω ακούσει ούτε μια καλή κουβέντα... και αν ποτέ ακούσεις είναι σάντουιτς μέσα στην κατηγόρια και την πλέμπα! Παράδειγμα:

"...οι Δίδυμοι (2-2μοι) είναι άνθρωποι παράξενοι με τάσεις φυγής! Πολύ δημιουργικοί, μόνο όταν πέρνουν ναρκωντικά..."

Με αφορμή αυτά έκανα μια εσωτερική αναζήτηση (και ανασυγκρότηση δίσκων) και σας παρουσιάζω τον original Δίδυμο (2-2μο)!

Χαρακτήρας:
- Φοβερός και τρομερός! Άνθρωπος με εκλεπτισμένο humor και πηγαία ευγένεια. Ο Δίδυμος θα σας ανοίξει την πόρτα ,θα πει πρώτος καλημέρα και τελευταίος καληνύχτα! Έχει πάντα μαζί του αναπτήρα και είναι πρόθυμος να τον χαρίσει (εκτός αν είναι συλλεκτικός Hondos Center).

Κλίσεις:
-45 μοιρών και αιτιατική!

Ενδιαφέροντα-Γενικά:
-Ο original Δίδυμος (2-2μος) είναι φύση καλλιτεχνική. Μουσικός ή ποιητής, ακόμη και αν δε το ξέρει. Γενικότερα με ότι καταπιάνεται γίνεται ο καλύτερος μέσω της εσωτερικής διαμάχης του με τον άλλο δίδυμο (2-2μο). Άνθρωπος που εκτιμά την καθαριότητα και την υγιεινή γενικότερα. Ένας αυθεντικός δίδυμος (2-2μος) έχει πάντα καθαρά καπάκια σε σαμπουάν και αφρόλουτρα και δε μπορεί να ανεχτεί τα μισάνοιχτα μπουκάλια που έχουν συγκεντρώσει σκουλαμέντρα και κακαρέτσα together από το πέρας του καιρού. Από μικρός διακρίνεται σε παιχνίδια όπως το κρυφτό και ο πετροπόλεμος (αυτά τα δύο (2) συνδυάζονται (συν2ζονται) άψογα μεταξύ τους και με μια χούφτα πέτρες μπορείς να βρεις όλους τους χαζούς φίλους σου). Μεγαλώνοντας με έναν δίδυμο(2-2μο) ή μεγαλώνοντας έναν δίδυμο (2-2μο) θα δείτε πως παραμένει σταθερότατος στις απόψεις που έχει από μικρό (και απο τρελό) παιδί.
Ζωηρός και ανήσυχος θα μείνει στο ίδιο σημείο μόνο αν περνάει καλά εκεί ή είναι η μόνη ελεύθερη καρέκλα! Γενικότερα αγαπά τον αθλητισμό και πιο ειδικά το ποδόσφαιρο! Δεν είναι ποτέ φανατικός και έχει μια κριτική ματιά στο χώρο των σπορ. Συνήθως υποστηρίζει μικρές ομάδες και επιθυμεί το πρωτάθλημα να γίνει λίιιγο πιο μεγάλο (βάλτε άλλες δυό (2) ομαδούλες ρε παιδιά)...

Ύπνος:
-Για κανένα ζώδιο δεν υπάρχει αυτό το section αφού όλα τα άλλα υστερούν!χα! Ο δίδυμος (2-2μος) δεν κοιμάται ποτέ τελικά! Κοιμάται μόνο ο ένας από τους δύο (2) άρα ότι και να συμβεί θα το αντιληφθεί αλλά δε θα ανησυχήσει. Δε θυμάται σχεδόν ποτέ τι όνειρο είδε και αν το κάνει δε θα μπει στον κόπο να το ερμηνεύσει...

Ξύπνιος:
-Ο Δίδυμος (2-2μος) είναι οξυδερκείς και ποτέ δε διαβάζει τα manual ηλεκτρικών ή άλλων συσκευών. Έχοντας πάθει ήδη από παιδική ηλικία ηλεκτροπληξία δεν τον τρομάζει τίποτα οπότε είναι καλό να αγοράσει έναν ποιοτικό ρελέ. Η αυτοσυγκέντρωσή του είναι περίπου 7 sec αφού αυτά είναι αρκετά για να καταλάβει και το πιο σύνθετο πρόβλημα (πχ: Κάποιος κλείστηκε μέσα στο ασανσέρ!!!! 1...2...3...4...5...6...7! Κάποιος θα τον απεγκλωβίσει!!!).

Πιστεύω:
-Ο Δίδυμος (2-2μος) πιστεύει βασικά στις δυνάμεις του και σε κανέναν άλλο. Όταν το κάνει νιώθει λίγο ανασφαλείς ή παράξενα αλλά δεν το δείχνει. Πιστεύει πάρα πολύ στις ανθρώπινες αρχές και αξίες! Σταθερές αξίες όπως: Misko No 10 είναι το αδύνατο σημείο του.

Άλλα:
-Ο Δίδυμος (2-2μος) είναι μορφή ηρωική. Σε μια δύσκολη στιγμή θα χωθεί πρώτος και με διπλωματικές κινήσεις θα φάει λιγότερο ξύλο από το αναμενόμενο. Μετά με γλαφυρές περιγραφές θα πει ψέμματα, όχι για να μην πληγώσει τον εγωισμό του αλλά εσάς! Σπανίως και αν οι φάπες είναι περισσότερες από την αντοχή του (στα μαθηματικά έστω φάπες= Φ και αντοχή=Α τότε αν Φ>Α) θα κάνει redirect (και πάλι με διπλωματικό τρόπο) τις φάπες σε κάποιο άλλο ζώδιο!

Πως να κερδίσετε ένα Δίδυμο (2-2μο) :
-Δείξτε ενδιαφέρον και μόνον αυτό. Μιλήστε του απλά και θα δεχθεί σχεδόν τα πάντα! Πολύ βοηθούν τα παρακάτω:
-Ζεστό χαμόγελο
-Βαθύ ντεκολτέ
-Μisko no 10 (Ακάκιε!)

Πως να χάσετε ένα Δίδυμο (2-2μο):
-Χωρίς προσπάθεια, αν δε χαθεί μόνος του μπορείτε να του κρύψετε τον χάρτη ή το gps. Σίγουρα θα διαλέξει το λάθος δρόμο! Έχει ελάχιστες ελπίδες να ξαναβρεί το δρόμο αν και δεν έχει κόμπλεξ και θα ρωτήσει πολύ κόσμο "πως να πάει". Δυστυχώς θα βρει διασκεδαστική αυτή τη διαδικασία θα σκέφτεται άλλα άκυρα πράγματα και δε θα κατάλαβει τίποτα από τις οδηγίες.

*τώρα με ωροσκόπους και τέτοια δεν το ψάχνω γιατί θα χαθεί το τόπι...
-Ει, πειρατή το τόπι(κ) μου...

15 σχόλια:

Vassilis είπε...

Ώστε 2-2μος και εσύ;
Τώρα εξηγούνται όλα!
We're the best ...
forget about the rest!

JD είπε...

Οριστε ρε παιδιά!!! και κάνουν και κόρες (κοράκλες για την ακρίβεια)....με πιανεις;;;; αυτά ειναι!!!

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw ek peiras...
k h aderfh m (h pragmatikh e!), 2-2mos einai k mou spaei ta neura :P

Seirios είπε...

Ανάσα δεν προλαβαίνω να πάρω τον τελευταίο καιρό, αλλά τα κείμενα σου (τα οποία τα διαβάζω στη ζούλα…) μου φτιάχνουν πάντα το κέφι!

Ώστε δίδυμος….. μάλιστα! Χα χα χα ! ! ! Νομίζω ότι ένα αστρολογικό meeting από Παγιατάκη, Λεφάκη, Μπίλιου και Πατέρα για τον αστρολογικό σου χάρτη θα είναι το δώρο μου για τα επόμενα σου γενέθλια!

Φιλώ σε! Keep writing!

JD είπε...

@sista, gt sou spaw kai egw ta neyra???pipws epeidh lew kamia alh8eia...gia kalo to kamw

@seirios,kalo xepiximo gia arxh. eytyxws kapoiou to kefi ftiaxnw,me to diko moy ti 8a ginei??? euxaristw gia to dwro...8a to 8ymamai!!!

Aspa είπε...

Ο μπαμπάς μου δίδυμος και παντρεύτηκα δίδυμο. Τι άλλο να πω;

JD είπε...

@aspa (kai Vassilis) mhn peis tpt. yio8ethse me,twra!

bunnysuicides είπε...

σκατα είστε! το καλύτερο είναι ο Τοξότης!

bunnysuicides είπε...

σκατα είστε! το καλύτερο είναι ο Τοξότης!

JD είπε...

1.στην τοξοβολια;;
2.(δυο) στην τοξοβολια;;;

γιατι τα λες δυο (2) φορες αφεντικο;;;σε κολλησα;

strange attractor είπε...

μια αναλυτική περιγραφή των διδύμων γενικώς ή μήπως του συγκεκριμένου διδύμου;:P

JD είπε...

ti yparxei 2-2mos pou den tou aresoun ta makaronia????
Vassili....pes olh thn alh8eia!

Kostas L.A. είπε...

εχω να δηλωσω τρελος και αμετανοητος διδυμος με τη σειρα μου!!
επιτελους καποιος εγραψε πολλα απο οσα απο παιδι υποστηριζω σε συζητησεις!!

μπραβο και παλι μπραβο (2 μπραβο)!!

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακια αρθρο ειναι αυτο που μολις διαβασα. Με απλα λογια καθησατε και φτιαξατε ολοκληρο αρθρο για να τιμησετε το ζωδιο σας και για να γλυψετε τον εαυτο σας...

Προσεχτε απο το πολυ καβαλημα μην πεσετε απο το καλαμι σας κυρ διδυμε

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Aspa ετσι εξηγειτε γιατι βγηκατε με τετοια μουρη ??