Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Για τον Αλέξη...

Ξέρω ότι κάποια στιγμή και όχι στο άμεσο μέλλον θα το διαβάσεις. Ξέρω τι θα πεις, ακόμη και πως θα με βρίσεις... Ξέρω ότι δεν είμαι ο πιο κατάλληλος (ποτέ δεν ήμουν και ποτέ δε θα είμαι) άνθρωπος - φίλος για τέτοιες "φάσεις", σε αφήνω στα σχόλια φίλων, περαστικών, αγνώστων γιατί δεν έχω άλλο τρόπο να σε βοηθήσω. Άκου άλλη μια φορά το τραγούδι (πρέπει να φτάσαμε τις 5.628)...



Εχθές μια ωραία παρέα (η δική μου) έλαβε τα χαρμόσυνα νέα του γάμου παλιάς φίλης-γνωστής. Φαντάζομαι ότι όλοι ευχηθήκαμε τα τυπικά με ανοιχτό το στόμα ή πεσμένο ακουστικό...Σίγουρα όλοι όμως είπαμε: "ο Αλέξης το ξέρει;"
Η αναμονή στο τηλέφωνό σου με έβαλε σε σκέψεις... Μετά από λίγα δευτερόλεπτα και αφού με έβρισες χυδαία που ενώ βλέπω την αναμονή δεν το κλείνω, κατάλαβα ότι στα είχαν προλάβει.Ουφ,γλύτωσα το δύσκολο...

Δεν έμαθα ποτέ τι έγινε με εσάς γιατί ποτέ δε μιλούσες. Ξέραμε όλοι να μη μιλάμε επί 11 χρόνια! 11 χρόνια - δε μπορώ να το πιστέψω, δε μπορώ να το αντιληφθώ καν... Την εποχή που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν το rock και ο χαβαλές ένιωθες πράγματα "περίεργα". Και τόσα χρόνια μετά έκανες υπομονή/προσπάθειες /καιτιδενέκανες...

Ήσουν πάντα πιο ευαίσθητος από "εμάς" και κρύφτηκες μέσα σε αυτήν παρέα μια χαρά! Κανείς δε σου έφερε αντίσταση και εσύ έλιωνες κάθε μέρα... Δε μπορώ να ξέρω πόσο τσαγανό θέλει για να το κάνεις αυτό 11 χρόνια ή ακόμη χειρότερα τι θέλει για να το ξεπεράσεις.

Με έφερες σε πολύ δύσκολη θέση χθες. Δεν είχα τι να σου απαντήσω, δε σε είχα ξαναδεί έτσι, δεν ήξερα ρε μαλάκα! Και όσο συνέχιζες τόσο λιγότερα είχα να σου πω... Δε ξέρω αν βοήθησε που έπαιξα 40 φορές το σόλο του άσματος; Δε μας ήξερα ποτέ έτσι.

Κάποτε έπρεπε να τελειώσει,δε συμφωνείς; Συγνώμη αν δεν ήμουν έτοιμος αλλά δε νομίζω ότι θα είμαι ποτέ. Την περισσότερη ώρα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά ειλικρινά πολλές φορές σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να με έχει καταπιεί η γη ή να σε χτυπήσω. Δε ξέρω πως αντέχεις , εγώ δεν άντεχα ούτε που σε έβλεπα!

Αυτό που δε σου είπα φίλε Λάρι (από το μου-λάρι, που τελικά δεν είναι αντιπροσωπευτικό ψευδώνυμο) είναι ότι δε ξέρω αν στεναχωριέμαι μαζί σου ή ζηλεύω που έστω και έτσι έχεις νιώσει τέτοια συναισθήματα.

ΥΓ: φαγητό έχει στο ψυγείο,καφέ σε περίοπτη θέση και τσιγάρα άφησα και το απόγευμα έχει μπάλα (μη ξεχνιόμαστε)

12 σχόλια:

jacki είπε...

Αχ Αλέξη.. Δεν ξέρω.. Μεγάλος ο πόνος όταν κάτι μένει ανεκπλήρωτο..
Καλημέρα.
Πολύ όμορφη και η φιλία σας.

Seirios είπε...

Κάποιες φορές η «σιωπή» μέσα στις παρέες καλών φίλων είναι το ίδιο εκκωφαντική όσο κι η «σιωπή» μέσα στα μέλη μιας οικογενείας. Κοίταξε να είσαι κοντά στο φίλο σου…

*κόλλησα με το κομμάτι…τι μου έκανες απογευματιάτικο… το ακούω και το ξανακούω…

strange attractor είπε...

Πονάει..αλλά θα περάσει..θα μου πεις δεν πέρασε 11 χρόνια, γιατί τώρα; 11 χρόνια υπήρχε μικρή ή μεγάλη η ελπίδα, 11 χρόνια περίοδος αμφιβολίας..τώρα ξέρεις.Θα είναι πιο.. ''εύκολο''-όσο γίνεται τουλάχιστον.. Το ένιωσες ,ακόμα κι αν ήταν μονόπλευρο, το ένιωσες κι αυτό αξίζει τον πόνο..Ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές μόνο αν τον αφήσεις..
Καλή ..''ανάρρωση''.
ΥΓ:Στάθου στο φίλο σου, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..μόνο να ξέρει ότι είσαι εκεί..ωραίο κομμάτι..πολύ ωραίο..Καλό απόγευμα!

Vassilis είπε...

JD
πολύ ωραίο το τραγούδι. Για την υπόλοιπη ανάρτηση δεν θέλω να κάνω σχόλιο καθώς αφορά προσωπική ιστορία αλλά αν δεν κάνω λάθος θυμίζει λίγο
http://www.youtube.com/watch?v=o_5yXXnWsFM ;

Ανώνυμος είπε...

Περαστικούλια στον Αλέξη.
Είναι τυχερός που σ΄έχει :)
φιλακια

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ όλους!Δεν είναι τα 11 χρόνια,είναι ότι 11 χρόνια δε βρήκα άλλη να της μοιάζει...

--Απαράδεκτε φίλε μου--
σε γουσταρω πολυ γιατι εισαι ο πιο υπερβολικος ανθρωπος στον πλανητη (ακου 5,628), γιατι εισαι μουσικαρα αλλα πανω απο ολα γιατι εχεις παντα τον τροπο να κανεις τον κοσμο να γελα!
(οταν ελεγες τσιγαρα εννοουσες εκεινα τα 3-4;; )

Αλεξ (working!!!)

JD είπε...

eides poso sou symparasta8hke o kosmos vlaka?
epishs mh me parousiazeis san klooun!!! alla shmeia pou 8eloun thn prosoxh sou:

-poiou planhth?
-2 (dyo),etsi genika na yparxei
-siga mh sou eperna kai alla tsigara prwi prwi

JD (also working) (ela re ergaleio phges kai douleia shmera??? )

a! 3exasa, den itan 1 , den itan 2 (dyo) pali 3ara fagate!xxexe(den antexa na mh sto pw!)

@jacki kalimera soy!
@seirios pio konta de ginetai, me exei prixei! akou to kommati,elate na ginoume oloi metallades

@strange attractor,olo kai se kapoia synaylia 8a se dw (ac/dc lew gw...)

@Vassili, kalos kai o Tournas!eytyxws de mou zhthse na tou paixw Tourna (8a eixe faei ki8ara kai enisxyth sth mapa)

@Sista, perastikoulia,filakia???
epishs alekoulhs kai tyxeroulhs pou me exei....? (polles glykes vlepw kati kako exeis kanei)

strange attractor είπε...

@alex
Μια ιδέα είναι όλα..σχηματίζεις μια τέλεια αψεγάδιαστη εικόνα για τον άλλο και την ερωτεύεσαι! όχι αυτόν τον άνθρωπο αλλά την εικόνα που εσύ δημιούργησες στο μυαλό σου.Αυτός είναι απλά η αφορμή..
@ JD
Πέτυχες ευαίσθητο σημείο! Θα πήγαινα αλλά τελικά δε βόλεψε...damn it.
[btw why JD?]

JD είπε...

δε βολεψε;;; αυτα τα πραγματα δε τα χανουν...χαλαλι η κατοσταρα!from day one πηρα το ticketακι και τωρα η γλυκια αναμονη.....

@Αλεξη,βλεπεις βρε κοπανε; "ολα σ'αγαπανε" - Στ.Γονιδης (πωπω ξεπεσα τελειως....)

JD είπε...

[btw JD einai arxika kai moiazei kai me to JP (Judas Priest)]

strange attractor είπε...

Δίκιο έχεις τι να πω; Αδικαιολόγητη!
Εκτός από τη μανία με το δύο(2)είναι κι η μανία με JP τουλάχιστον αυτή την καταλαβαίνω[αν μη τι άλλο]!

JD είπε...

einai Judas dyo (2)!!! pws leme Ronnie James Dio (2)???