Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Περί ξύπνιου!

Ok! Βάλτε μερικές απουσίες....δε μπορούσα να γράψω τίποτα!Άσε που είχα τρελή δυολειά (2λειά).... Αφού διαβάσετε αυτό το κείμενο της δυοδικτυακής (2-2κτυακής) αδερφής μου μπορείτε να δείτε την ταύτιση (τα 'φτυσε!) απόψεων παρακάτω:

(Σεβασμό στον κυριούλη....είναι μόλις 09:50 και θα φύγει λίστα με τη μια γιατί δεν είμαι για πολλά)

  • Ο ύπνος είναι συνήθεια! Αν κοιμάσαι 3-4 ώρες τα τελευταία 10 χρόνια σου φαίνεται λογικό...
  • Σε αντίθεση με αυτά που νομίζουν οι περισσότεροι, οι άνθρωποι που κοιμούνται ελάχιστα ΔΕΝ υποφέρουν από ημικρανίες κλπ. Το παραπάνω είναι μελέτη που έγινε από το 2004 έως 2006 με επιστημονική ομάδα και δείγμα: εμένα και στα δύο (2)
  • Έχω κάνω φοβερή οικονομία από παυσίπονα, ειδικά σε σχέση με τον συνάδελφό μου Κώστα που παίρνει κάθε μέρα "μια ασπιρινούλα φίλε", όπως λέει. Εννοεί μια καρτέλα!
  • Στολή ύπνου: (με κατάκλεψες αδέρφω) underwear και μπλουζάκι!Να δωθεί η παραίτητη προσοχή στο t-shirt. Πρέπει να είναι Amstel-Heineken-Ice Tea-Toshiba-Οικοδομικά Υλικά Μουρδουκούτας κλπ. ΠΟΤΕ πυζάμες αν είσαι άνω των 12 ετών και κάτω τον 65.
  • Ροχαλητό. Σε κάποιους σπάει νεύρα,σε άλλους όχι. Είτε έτσι,είτε αλλιώς σεβασμό σε αυτόν που κοιμάται. Μη τον σπρώξεις,μπορεί να φας κανά χέρι απότομα.... Επίσης αρνούμαι να φοράω διάφορα επιθέματα στη μύτη και να μοιάζω σα το Σιγάλα εποχές Ιωαννίδη, θέλω απλώς να κοιμηθώ τις ελάχιστες ώρες μου.
  • Μεσημεριανός ύπνος. Δεν υπάρχει,απλώς! Αν κοιμάσαι το μεσημέρι έχεις ή πυρετό ή είσαι στο ταμείο ανεργίας 12 χρόνια.
  • Κοιμάσαι;;; Πιάσε όσο χώρο μπορείς! Αν δεν μπορείς πήγαινε σε μια προπόνηση για τερματοφύλακες... Όταν κοιμάσαι πάρε τη στάση τετ-α-τετ τερματοφύλακα vs ronaldo!
*Αυτά ήταν έτσι σύντομα! Θα επιστρέψω (κάποτε) με το τι κάνεις όταν κοιμάσαι με παρέα!*

Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Για τις απουσίες μου δε θα δικαιολογηθώ (μη δω κανένα comment για Άγιο Βαλεντίνο κλπ - δεν ασχολούμαι καν!) απλώς ήταν ένα ευχάριστα δύσκολο ΣΚΔ....

***Φιλική συμβουλή: κάντε συνεργάτες από Κορέα, έχουν πολύ πλάκα! Όταν μπαίνεις μέσα σηκώνονται σα να είχαν ελατήριο και εκεί που λες θα με πλακώσουν στις καρατιές σε χαιρετούν. Είναι όλοι 1,5 μέτρο (κάτι μας είπες) και μιλούν παράξενα αγγλικά (τραβάνε το "ο"). Τέλος αφήνουν δώρα υπερσύγχρονες τηλεοράσεις (που δεν χωράνε στο αυτοκίνητο ρεεεε!).***

9 σχόλια:

jacki είπε...

Εντάξει.. Κοιμάμαι πολλές ώρες.. Το κατάλαβα.
Πολύ έξυπνη και με χιούμορ ανάρτηση.
Καλημέρα.

Seirios είπε...

Είναι γεγονός ότι αν δε κοιμηθώ ένα επτάωρο συνολικά είμαι χαμένος από χέρι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαμοιράσω το επτάωρο μου, όσο για το ροχαλητό δε με ενοχλεί αν ροχαλίζω (μιας και δε με ακούω) αλλά κάποιες φορές με ενοχλεί…ειδικά σε συντρόφους…

Όσο για τις πυτζάμες κι εδώ οι σύντροφοι κι εποχή τα καθορίζουν όλα… τέλος ό,τι έχει να κάνει με το χώρο – άπλα στο κρεβάτι το θέμα είναι απλό! Διπλό κρεβατάκι κι ας είμαι ένας! Έχει άπλετο χώρο να κοιμηθείς, να ακουμπήσεις το laptop, τα βιβλία σου και στις καλές στιγμές να κοιμήσεις κι έναν άνθρωπο βρε αδερφέ…

strange attractor είπε...

Το λοιπόν! Ναι, είμαι υπναρού και το παραδέχομαι! KILL ME!:P
Έχεις δίκαιο όπως είχε δίκαιο κι ο Gabriel Garcia Marquez όταν έγραψε στην αποχαιρετιστήριά του επιστολή:
''Θα κοιμόμουν λίγο, θα ονειρευόμουν πιο πολύ, γιατί για κάθε λεπτό που κλείνουμε τα μάτια, χάνουμε εξήντα δευτερόλεπτα φως. Θα συνέχιζα όταν οι άλλοι σταματούσαν, θα ξυπνούσα όταν οι άλλοι κοιμόταν.''
Επιπλέον κοιμάμαι βαθειά οπότε το ροχαλητό δεν με ενοχλεί!:P
Αναμένουμε για το τι κάνεις με παρέα!
btw διπλό ή μονό;[κρεββάτι εννοώ]

Ανώνυμος είπε...

Κλέεεεφτη, προδότααααα, σουρντινο-τέτοιεεεεεε... παίρνεις και τις ιδέες μου τώρα; :Ρ

Επειδή εσύ ήσουν δηλαδή από μικρό παιδί υπερκινητικό (ξεχνούσες να κοιμηθείς με λίγα λόγια) και σου κόλλησε αυτή η συνήθεια τα τελευταία 25 χρόνια δε πάει να πει πως όλοι οι υπόλοιποι δε φτουράμε.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ! ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ! ΣΤΡΩΝΕΙ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΝΕΥΡΑΚΙΑ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ και οτιδήποτε άλλο! (Νιώθω σα τη Βασιλειάδου που τους ξεμάτιαζε όλους και χάριζε μπλε χάντρες σ΄όλο το χωριό... εγώ τους βάζω όλους για ύπνο και χαρίζω πιπίλες! μουχαχα)

φιλάκια
η διαδικτυακή σου σίστα

JD είπε...

WTF???
oloi koimaste kai pou kai pou erwteyestai i exete erwtey8ei i agapate-agapousate kapoion....POSO monos prepei na niwsw??? :PPP

na kanete ayto pou sas aresei vasika kai na 8ymaste...Otan koimaste den exei kinish (na koimaste kai kata tis 17:00 me 18:00 pou kollaei i e8niki-thanks)

Aspa είπε...

Έχω να κοιμηθώ εδώ και 6 χρόνια. Προσοχή σκεφτείτε το καλά πριν να γίνετε γονείς.
Για πες για τους Κορεάτες τώρα...

JD είπε...

Μια μερα ομως αγαπητη Ασπα που οι κορες θα συνεργαζονται με κορεατες θα ερθουν επισκεψη σπιτι σου και θα σου φερουν δωρο μια TV 42"!!! Και εσυ θα πεις (αν εισαι η μανα μου!!!)

-τι ειναι ολο αυτο;
-Πατερα ελα να δεις που θα βλεπεις Αθλητικη Κυριακη...(αντε θα ερχομαι και εγω)

Vassilis είπε...

τα καλύτερα μαθήματα ύπνου

http://www.youtube.com/watch?v=qeV17prAzeg

άαααντεε καληνύχταααα...

JD είπε...

korufaio to video vassili!